Navigate / search

SERVICII TIPOGRAFICE

Oferim servicii de tipar adaptate nevoilor dumneavoastra. Lucrarile pot fi realizate prin intermediul tiparului digital sau offset in functie de tirajul necesar lucrarii cerute. Oferim tipar pentru produse precum flyere (fluturasi), brosuri, reviste, cataloage, foi cu antet, carti de vizita, afise, calendare de birou, calendare de perete, calendare de buzunar, cutii, pungi de hartie, agende, notes-uri cu si fara spira, pliante, plicuri, formulare si multe alte produse tipografice.

DESIGN & MACHETARE

Acest departament se ocupa de pregatirea, modificare sau crearea documentelor electronice pentru tipar. Putem primi documentele dumneavoastra in diverse formate, cu conditia sa fie pregetite de tipar: CDR, PSD, TIFF etc. Pentru verificarea de integritate a grafici, se printeaza un mock-up (un print martor, de obicei la scara mai mica) pentru a verifica daca sunt lipsuri sau erori in grafica.

OFERTE PERSONALIZATE

Orice tipografie are un departament de vanzari. In prima faza se face oferta pentru produsul dorit de potentialul client, oferta care se inregistreaza electronic in eventualitatea unei comenzi. In functie de oferta ceruta de catre potentialul client, un membru al departamentului de vanzari va stabili o oferta de pret potentialuui client. De asemenea este foarte importanta politica de preturi pe care tipografia o are, aceasta putand ajuta la pastrarea clientilor vechi si aducerea de noi clienti.


CINE SUNTEM?

Avem ca obiect de activitate productia de materiale si produse publicitare, pornind de la conceptia grafica si terminand cu executia cat si montajul acestora.

Am inceput timid, dar sigur, alaturi de un colectiv tanar si dinamic inca din anul 2001. Incepand cu anul 2007, am investit semnificativ atat in domeniul comercial cat si in segmentul productiei, devenind astfel un important furnizor de produse si servicii destinate promovarii imaginii.

Am pornit astfel pe un drum care ne pasioneaza si dorim ca prin profesionalism, responsabilitate, creativitate, inovatie, flexibilitate, putere de munca dar si preturi competitive sa oferim partenerilor nostri produse si servicii de cea mai inalta calitate.


“A face afaceri fara publicitate este ca si cum i-ai face cu ochiul unei fete pe intuneric. Tu vei sti ceea ce faci, in rest nimeni altcineva nu va afla.”

- Steuart Henderson Britt


CE FACEM?

Aproape de client, de asteptarile si obiectivele sale, fiind mereu la curent cu ultimele noutati in domeniu, am reusit ca fiecare proiect (produs) sa fie unul de calitate, finalizat la timp si menit sa multumeasca aspiratiile acestora.

Dispunem de o hala proprie de productie, dotata cu utilajele si echipamentele necesare productiei publicitare proprii. Astfel beneficiem de toate mijloacele necesare atingerii succesului clientilor nostri si in acelasi timp ajutandu-i sa ecomiseasca timpul si banii destinati intermedierii.

DE CE NOI?

In fiecare proiect NOI ne implicam cu toata inteligenta, imaginatia, talentul si priceperea, dublate de capacitatea de munca si profesionalism, totul pentru a obtine cele mai bune rezultate pentru clientii nostri.

Apeland la noi, veti avea certitudinea unei colaborari de success, prin solutiile integrate pe care le oferim!


TIPAR DIGITAL

Este solutia ideala atunci cand iti doresti un produs de o calitate superioara, la un tiraj mic, la un pret redus si cel mai important, intr-un timp foarte scurt.

De asemenea, este solutia ideala si atunci cand iti doresti un serviciu de billing, serviciu ce presupune personalizarea cu date variabile sau coduri de bare pentru tipizate sau formulare pretiparite.

Suportul de print este hartie incepand cu gramajele de 80 gr/mp si terminand cu 350 gr/mp, dar si autocolante si hartii speciale.

Dintre produsele tiparite digital amintim: carti de vizita, flyere, pliante, broşuri, cataloage prezentare, foi volante, etichete, meniuri restaurante / baruri, coperti, prospecte, felicitari, carti postale etc.

TIPAR OFFSET

Printul OFFSET utilizeaza sistemul CMYK, preluarea celor 4 culori de baza facandu-se pe baza principiului rasterizarii. Imprimarea cernelii nu se face direct pe hartie, ea este distribuita pe o placa, apoi pe un suport de cauciuc, iar la final pe hartie. Rezultatul este o imagine mult mai clara si fidela realitatii, in culori vibrante.

Putem tipari atat in formate mici 35*50 cm, cat si in format mare  50*70 cm şi 70*100 cm. Suportul de printare este hartia offset, hartia dublu cretata, hartia kraft, hartia autocopiativa, cartoane dublu cretate, hartii si cartoane speciale, autocolant hartie, cat si PVC.  Gramajele incep cu cele de 56 gr/mp si se termina cu cele de 400 gr/mp.

Liniile de finisare pentru acest tip de tipar sunt foarte complexe, motiv pentru care se poate acoperi un segment foarte mare de produse. Dintre aceste produse amintim:  flyere, pliante, cataloage prezentare, brosuri, foi antet, volante, mape, afise, retetare, chitantiere, blocnotes-uri, plicuri personalizate, agende personalizate, bibliorafturi personalizate, calendare, cutii, ambalaje etc.

Printul OFFSET este recomandat in general in cazul cantitatilor mari de printuri, de regula tiraje de minim 500 – 1000 buc.